Balance i tarmen

Fordøjelsen er nøglen til et godt helbred!

Generel ubehag, oppustet mave, svimmelhed, afmagt og træthed er bare nogle af de mange symptomer mange danskere døjer med. Og i langt de fleste tilfælde kan problemet spores tilbage til fordøjelsen. Fordøjelsen spiller en kæmpestor rolle i vores velbefindende. Når den ikke fungerer optimalt, reagerer kroppen med ubalancer.

Hvad er mikrobiota?

Tarmfloraen kaldes på moderne dansk for mikrobiota, er de mikroorganismer, protister, bakterier og svampe, der befinder sig i mave-tarm-kanalen kaldes for tarmbakterier. Tarmbakterierne udgør langt størstedelen af menneskets mikrobiota eller mikrobiom.

Tarmen er skabt til fibre

Immunforsvaret bliver også ramt, hvis fordøjelsen halter, fordi 70 procent af vores forsvar arbejder i tarmen. Og kroppens ufatteligt mange celler risikerer at tage skade hvis fordøjelsen ikke fungerer optimalt, fordi madens næringsstoffer ikke bliver leveret og optaget godt nok. Vores tarmsystem er skabt til fibre, som giver det noget at arbejde med.

Fibre fra tang

Vores mikrobiota har en uvurderlig betydning for vores kropsfunktioners udvikling. Tang og havalger er rige på unikke polysakkarider (fibre), en lang række unikke og komplekse fibre, der kan bidrage til en optimal fordøjelse.

 Microbiota Booster, Mave og tarm, Fordøjelse, tarmflora

MicroBiota Booster

Balance og naturlig velfungerende tarmflora, er nøglen til et godt helbred.
350 kapsler 299 kr