Kosttilskud eller ej?

Hvorfor bruge penge på næring, som den vi finder i maden? Og hvorfor bruge ekstra på den rette slags?

Svaret er rimelig simpelt

Du indtager dagligt masser af vitaminer og mineraler igennem din kost. Men får du nok? Det kan være svært at vurdere. Som oftest får vi rigelig af de "basale og livsnødvendige" vitaminer og mineraler igennem vores kost. Men hvorfor nøjes med basale og livsnødvendige næringsstoffer? Skylder vi ikke vores krop, som bogstavelig talt er vores transportmiddel gennem livet, lidt mere end basal brændstof? 

Indgår blæretang i din Cæsarsalat?

"Sprød romainesalat og croutoner vendt i en dressing med citronsaft, toppet med parmesanost og blæretang" ... 

Det er nok i de færreste hjem at ingredienser som blæretang og brunalger indgår i cæsarsalaten. Og det er egentlig lidt ærgerligt, men forstående nok, da blæretang aldrig har set særlig appetitlig ud. MEN det ændrer ikke på at tang er en meget rig kilde til vitaminer, mineraler, antioxidanter, omega-3 fedtsyrer og især til bioaktive forbindelser i form af kostfibre. Så hvis det nogen gange kan være svært at spise varieret hver dag, eller hvis du vil forsyne din krop med ekstra god brændstof, så supplér kosten med et dagligt tilskud tang. Det er en god og nem, for ikke at glemme appetitlig løsning på dårlig samvittighed. 

Lidt mere end bare basal

Fucoidan Complex+ 399,-
Kosttilskud med blæretang, Fucoidan og opløseligt fiskeprotein, som indeholder et naturligt højt indhold af plantenæringsstoffer, såsom mineraler, vitaminer og fibre.

Shop kosttilskud >>