Havets styrke - dit forsvar

Pas godt på dig selv i vinterkulden

Tang er en rig kilde til vitaminer, mineraler, antioxidanter, omega-3 fedtsyrer og især til bioaktive forbindelser i form af kostfibre. Proteiner og selen fra blåhvillingen, kan være med til at vedligeholde normale knogler, bidrage til immunsystemets normale funktion og samtidig bidrage til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Alle meget vigtige faktorer, som kan hjælpe din krop med at afvise ubudne gæster. 

Det er Fucoidanen der gør AUKI unik

Mange ved, at tang er en givende fødevare, men det er de færreste, der kender til tangs indhold af det gavnlige stof Fucoidan.

Alle vores kosttilskud er baseret på bæredygtig håndhøstet blæretang, opløseligt fiskeprotein og ren fucoidan udtrukket fra blæretang. 

Fucoidan er et bioaktivt stof (en polysaccharid*), som findes i brunalger, hvor især blæretang har et meget højt indhold. Fucoidan Complex+ og Athletic Pro+ er markedets bedste bud på at indtage Fucoidan som kosttilskud. Her har vi tilsat 9% ren fucoidan. 

 

Fucoidan Complex Kosttilskud 

 

Fucoidan Complex+

Naturligt kosttilskud med håndhøstet blæretang, opløseligt fiskeprotein og et højt indhold Fucoidan. 250 mg pr. daglig dosis. 

Kør naturlig langt pr. mg !

*Polysakkarider er komplekse kulhydrater.