Muskelmasse og vægttab

3 ud af 4 danskere får for lidt fisk - måske fordi vi undervurderer, hvor givende de er. Fisk giver en god mæthedsfornemmelse, slanker, er gode for hjertet og giver dig masser af proteiner til musklerne. 

Opbygning af muskelmasse

Protein er en vigtig byggesten for kroppen og har stor betydning for opbygningen af muskler. Kroppen nedbryder og opbygger hele tiden protein. Balancen mellem nedbrydning og opbygning er afgørende for de tilpasninger, der foregår i musklerne når man eksempelvis styrketræner. Generelt øger styrketræning den hastighed, som protein bliver opbygget i musklerne ved (dvs. proteinsyntesen). Hvis man indtager proteintilskud i forbindelse med styrketræning, påvirker det også opbygningen af muskelmasse.

Vægttab og forbrænding

Vægttab opstår når kroppen er i kalorieunderskud. Når kroppen er i kalorieunderskud, vil den bruge alle tilstedeværende ressourcer på at holde gang i de vitale funktioner. Det vil sige hjernen, leveren, tarmen, alle organerne faktisk. Musklernes størrelse kommer i anden række, fordi det ikke er ”livsnødvendigt” med en god muskeldragt. Hvis man så oven i købet ikke får særligt meget protein, som er altafgørende for musklernes vækst og vedligehold, så kan man rigtig hurtigt miste rigtig meget muskelmasse. DERFOR er det ekstremt vigtigt at finde en ren proteinkilde med så få kalorier som muligt, når du ønsker at tabe dig eller er på slankekur. Vores Protein Booster er 70% ren protein. En 100% ren og god proteinkilde med alle essentielle aminosyrer fra fisk, selen og vitamin B12. 

 

Protein Booster

Er du en af de 3 der får for lidt fisk? Prøv vores Protein Booster som indeholder 70% protein.
500 kapsler 349 kr