Råvarer

 • Tang

  Tang

  Ualmindelig godt for dig Tang er fyldt med vitaminer og mineraler, proteiner, fibre, sunde fedtsyrer og klorofyl. Op til 10 gange så mange mineraler og vitaminer end hvad vi kender fra landjorden. Tang beriger kroppen med aminosyrer, antioxidanter, magnesium, jod, fibre, vitamin B12 og mest inte...
 • Blæretang

  Blæretang

  Blæretang er en brunalge. Brunalger er såkaldte makroalger, der især vokser i vores kølige have mod nord i Atlanterhavet og i sydlige havområder. Brunalger vokser i havet fra tidevandzonen til havdybder på ned til 50 meter afhængigt af lysforhold og bundforhold. 
 • Brunalger

  Brunalger

  Brunalger er såkaldte makroalger, der især vokser i vore kølige have mod nord i Atlanterhavet og i sydlige havområder. Brunalger vokser i havet fra tidevandzonen til havdybder på ned til 50 meter afhængigt af lysforhold og bundforhold. 

 • Blåhvilling

  Blåhvilling

  Blåhvillingen er en torskefisk, der lever pelagisk i Nordatlanten i store stimer. Stimerne opholder sig i dybet, helt ned til 6-800 meter om dagen og går op i 200 meters dybde om natten.

From sea to cell

Vejen fra havet til cellerne starter ved den enkelte. AUKI producerer kosttilskud med bæredygtige ingredienser fra havet og forsyner markedet med naturlige kosttilskud. Vi har gjort det nemt for Dig at forsyne dine celler med havets rigdom.