Billede af blæretang. Blæretang er en brunalge, som har mange sygdomsfremmende egenskaber. Tang er antiinflammatorisk og immunmodulerende.

Hvad er tang og hvad er tang godt for?

Tang eller makroalger er fællesbetegnelser for de planter og havalger der vokser i havet. De mest velkendte arter er blæretang, sukkertang, søl eller søsalat. Blæretang er den vi kender bedst i Danmark, fra strandende og langs kysterne. 

Hvad er tang godt for?

  • Tang er rig på vitaminer og mineraler, og indeholder desuden flere plantenæringsstoffer end de grøntsager, vi typisk finder over vandet.
  • Tang er en god kilde til mikronæringsstoffer heriblandt jod, selen og vitamin B12.
  • Tang er en præbiotisk næring, ca. 50-85% af algefiberindholdet stammer fra vandopløselige fibre. 
  • Nogle tangarter indeholder det bioaktive stof fucoidan, et kompleks polysaccharid. Blæretang kan indeholde op til 25% fucoidan afhængig af blæretangstype, lokalitet og årstid.
  • Tang er lav i kalorier og fedt.

Vores tangtilskud er udelukkende baseret på blæretang (fucus vesiculosus) og brunalger (laminaria), som er dyrket i rent havvand og screenet for forurening. 

Vores udvalg af tangindeholdende kosttilskud omfatter Microbiotic Booster, Fucoidan Complex+ og Athletic Pro+.

Vælg det tangprodukt fra vores sortiment der passer dine behov. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du er altid velkommen til at kontakte vores chatsupport (åben alle dage fra 07-23).