This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Shipping policy

LEVERING
Fragtfri levering på alle ordre til Danmark.
AUKI sender på alle hverdage. Leveringstiden er 1-3 dage, såfremt varen er på lager, se evt. levering under selve varen. Vi sender med GLS, du modtager pr. mail et forsendelse nr. på din pakke, som du kan søge pakken på. Vælg selv i hvilken pakkeshop i dit nærområde, du vil hente pakken. Du modtager en mail når pakken er klar til afhentning i den valgte pakkeshop.

LEVERING TIL UDLANDET

Fri fragt world wide ved køb over 500 DKK.
Vi sender til de fleste lande i verden. Pakken bliver sendt med enten GLS eller Post Danmark og udleveres af de respektive samarbejdspartnere i de forskellige lande. Forsendelsestiden er normalt 3-5 hverdage alt efter leveringsland. Fragtgebyret varierer ikke geografisk for pakker under 5 kg. For pakker over 5 kg. udregnes et fragtgebyr baseret på det specifikke leveringsland. Det endelige fragtgebyr fremgår på forsendelsessiden, når du bestiller. Der er ikke mulighed for fri fragt på pakker til udlandet.

Der kan komme told og afgifter, når din ordre skal leveres i et andet land udenfor EU. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder hvis du er i tvivl.

Levering til EU lande
Levering koster 150 kr. uanset vægt. 
Fri fragt ved køb over 500 DKK

Levering til Færøerne, Norge

Ved pakker op til 5 kg. koster fragten 175 DKK. 
Fri fragt ved køb over 1000 DKK Leveringstid +4 dage.

Levering til resten af verden
Levering koster 200 kr. uanset vægt. Max vægt på forsendelser er 10 kg.
Fri fragt ved køb over 500 DKK