Bliv klog på fremstillingen og teknologien bag

AUKI benytter forskellige teknologier for at opnå den højeste biotilgængelighed af næringsstofferne i vores råvarer. Vores benyttede teknologier er skånsomme for at bevare næringsværdier og funktionaliteten af de marine ingredienser i vore råvarer, samtidig arbejder AUKI for at udnytte råvarerne op til 100% med metoder, så vi undgår spildprodukter og affald i produktionen.

Fisk og fiskeingredienser har høje næringsværdier og høj biotilgængelighed, derfor består teknologien i at behandle råvarerne skånsomt uden at ødelægge de naturlige kvaliteter og værdier.

Vi producerer fiskeprotein ved lave temperaturer for at bevare op til 100% af det oprindelige protein, desuden hydrolyserer vi proteinet med enzymer til aminosyrer for at opnå en 100% vandopløselighed af fiskeproteinet.

Med tang og tangingredienser benytter vi andre teknologier, da naturligt tang er tungt fordøjeligt og biotilgængeligheden af ingredienserne er lave.

For nuværende arbejder vi med brunalger og bioaktive ingredienser i brunalger, hvor vi benytter tre forskellige arter, som behandles ved forskellige metoder for at udtrække bl.a. fucoidan og andre unikke polysakkarider, uden at ødelægge de øvrige ingredienser i tangen og især blæretangen. Fucoidaner har en høj diversitet og er forskellige fra tangart, lokalitet og årstid, derfor er det nødvendigt at benytte flere tangarter og teknologier, der er tilpasset den enkelte tangart.